Code M (film)

Screenshot at apr. 11 16-16-57Rol: Jacqueline
Regie: Dennis Bots
Scenario: Thijs van Marle en Karen van Holst
Producent: Bijker Film & TV
Jaar: 2015

Als de grootvader van Isabel na een ongeluk in het ziekenhuis belandt, ontdekt ze in de auto van haar grootvader een geheime schatkaart die naar het zwaard van de beroemde musketier D’Artagnan leidt. Het zwaard was beloofd aan haar overgrootvader, die er al zijn hele leven naar zocht. Met deze kaart roept ze de hulp in van haar neef Rik en vriend Jules, om de code op de kaart te ontcijferen en zo het zwaard te kunnen vinden. Tijdens de zoektocht komen de drie erachter, dat ze niet de enigen zijn die belangstelling hebben voor het zwaard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s